productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Coconino Scaun De Răchită Toate Vreme Ușor Durabil Adirondack Stil Scaun Gri În Aer Liber Perna Incluse - Negru

  • 3 353.96lei
  • 4 192.43lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

UȘOR ÎNCĂ CONSTRUCTII GRELE - Acest scaun este realizat folosind un ușor și durabil din oțel tubular frame.Atractiv, finisaj negru al acestui scaun de luat masa este un accent perfect pentru orice .

COCONINO ADIRONDACK - Acest scaun de răchită a fost făcută folosind dure și durabile Coconino răchită, care promite longevitate.Acest Adirondack în aer liber în stil scaun este perfect pentru relaxare și se bucură de zi.

CONCEPUT PENTRU RABATABILE & LENEVIND - Acest scaun de răchită vine cu un sezut spate, astfel încât să puteți petrece cu ușurință o zi în scaun, ghemuit, cu o carte bună în timpul o zi caldă.A se asigura că toate lenevind este relaxantă și plăcută.

POTRIVIT PENTRU UTILIZAREA în aer liber - Acest scaun negru este ideal pentru , veranda, gazon, gradina, sau la piscină utilizare.Puteți transporta cu ușurință cu tine la plaja.Gri perna furnizate cu acest scaun în aer liber vă va ajuta să se relaxeze oriunde te duci.

ASAMBLAT DIMENSIUNI: 35"L, 34"W, 35"H. Greutate: 22 kg | CUMPERE CU ÎNCREDERE - Toate produsele noastre, inclusiv negru scaun de răchită, vin cu un minim de un an .De asemenea, oferim servicii de primă clasă pentru toate nevoile dvs. și interogări | Tensiune: 120 de volți.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu