productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Centura Elastica Casca De Bagaje Coarda Biciclete Motociclete Coardă Elastică Elastic Curea Elastic Tensiune Curea De Ancorare Curele

  • 268.49lei
  • 447.51lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Detalii:

Elasticitate mare: portbagaj de ancorare curele este format din 3 corzi elastice, și are o rezistență ridicată la tracțiune și gratuit elasticitate, cea mai lungă poate fi întins la aproximativ 123 cm.Acest design poate asigura o mai bună depozitare și pentru a preveni-l de la care se încadrează cu ușurință.

Elastic tensiune curea cu cârlige: fiecare curea de bagaje a cârlige din plastic la ambele capete, și șuruburi în legătură cu coarda, se poate repara elementele ferm.Cârligul are o suprafață netedă pentru a proteja mașina dvs. de la zgârieturi.

Ușor de transportat: portbagajul de ancorare curele este ușor de transportat, aveți posibilitatea să atașați cureaua de bagaje direct la mașină sau depozitați-l într-un rucsac, acesta nu ia mult spațiu, foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi sau de călătorie pe distanțe lungi.

Cravată în jos cureaua de biciclete set: veți primi 4 piese grele reglabil curele de bagaje, lungimea este de 70 cm, iar când se întindea cea mai mare lungime este de aproximativ 123 cm.Cantitatea este suficientă pentru a satisface diferite de utilizare are nevoie.

Aplicarea pe scară largă: bicicleta de fixare curea poate fi folosit pentru a fixa elemente pentru motociclete, biciclete și mașini.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un fix caz, express box, raft etc., care previne în mod eficient bunurile la care se încadrează pe timpul transportului.

Caietul de sarcini:

Tip: Portbagaj De Ancorare Curele

Culoare: ca imagine afișată

Cantitate: 4 BUC

Folosit pentru: motociclete, biciclete, etc.

Universal Montării = DA

Pachetul de conținut:

4*curea elastica

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Tip De Material Nailon
Origine China Continentală
Tip De Material Nailon
Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu