productno-filter
productno-filter
productno-filter

1 Bucată 3W Lumina Disco Perete de Fundal Decorare Lumina Strobe 48LED RGB Petrecere Acasă Etapă

  • 43.54lei
  • 54.41lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

1 Bucată 3W Lumina Disco Perete de Fundal Decorare Lumina Strobe 48LED RGB Petrecere Acasă Etapă

1. LED are o durată de viață lungă și durabilitate, și poate funcționa continuu pentru mai mult de 8 ore, care rezolvă dezavantajul de becurile obișnuite de ardere pentru două sau trei ore (este 1/10 din consumul de energie al obișnuite surse de lumină)

2. De înaltă calitate led-uri mici soare etapă de lumină este ușor și compact, și ușor de instalat.Trebuie doar să instalați două șuruburi mici pe perete pentru a închide-l.Colorate și culori superbe sunt orbitor, foarte potrivit pentru petreceri.

3. Performanță bună, boutique led mic soare etapă de lumină, de lumină și compact, ușor de instalat, trebuie doar să instalați două șuruburi mici pe perete atârnă pe ea, colorate, culorile sunt mai strălucitoare, foarte potrivit pentru petreceri.

4. În termeni de control, se rupe prin modul tradițional, adoptă intelligent voice control, reglează automat sensibilitatea cu volumul, și intră automat în modul standby după 5 minute de tăcere.

Tip Produs:Mini Laser De Lumină

Model:LED rotativ lotus lumini colorate

Clasa de protectie:IP22

Sursa de lumina tip:LED

Sursa de lumina putere:3 (W)

Principalul domeniul de aplicare:multi-scop, lumini de scena, aplicabile ocazii: KTV camere private, cluburi de noapte, familia PATY, etc.

Caietul de sarcini:lotus lampa

Culoare:Negru

Material:Plastic

Dimensiune:11x9x10.5cm

Conținutul Pachetului:

1 * etapa de lumină

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu