productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Electrice fără Fir Imersiune Blender de Mână 200 Watt 8-Viteza de Amestecare cu Lame din Otel Inoxidabil, Heavy-Duty Portabil & Reîncărcabilă

  • 1 004.02lei
  • 1 224.44lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Nici un fir, nici o hassle

Amestec piureuri de fructe, supa si piure ori de câte ori, oriunde cablu-gratuit!Introducerea, nostru cu Acumulator Reîncărcabil Blender de Mână.

Nu trebuie să vă faceți griji despre untangling care cablul de înnodate.Taxa blender, și atunci când lumina devine albastru înseamnă că este complet încărcat și gata de utilizare.Puteți folosi oriunde doriți în casa ta oricând aveți nevoie de ea.

Ea are un mâner cu o placuta de prindere pentru a fi mai ușor și mai controlată de amestecare.Vei avea cele mai precise de control atunci când crearea de salsa, shake-uri, smoothie-uri, și alte lucruri datorită sale 8-setare de Viteză!prevede o amendă de gătit și experiență de amestecare și oferă o bucătărie modern-minimalist simt.

Cele din oțel inoxidabil de amestecare a arborelui, care este detasabila pentru o spalare rapida, face curățenie într-o clipă.Sa-BPA Gratuit de Stocare de caz, care, de asemenea, servește ca o măsură/cupa de amestecare, ocupă puțin loc pe blatul oricând amestec și economisește spațiu în cabinetul dumneavoastră.

Amesteca piure, supa, și piureuri cu ușurință ori de câte ori și oriunde doriți.Puteți amesteca cu ușurință supe în oală cu 200-Watt motor sau în amestec unele tratează congelate pentru amicii tăi.Poate amestec oricând, oriunde, fără a hassle de un fir datorită reîncărcabilă și durabile baterii, care va face cu siguranta dvs. de gătit mai rapid și mai ușor.

Ia-ti de amestecare la nivelul următor cu Acumulator Reîncărcabil Blender de Mână.Fără fir Funcția – Acest lucru vă permite să convenabil amestec piureuri de fructe, supa si piure de oricând, oriunde.Cu 200-Watt motor, puteți pur și simplu amestec supe în oală sau în amestec unele congelate delicii pentru prietenii tăi.Construit cu baterie reîncărcabilă și de lungă durată baterii, puteți amestec ori de câte ori, oriunde - cablu-gratuit!

Design Ergonomic – Echipat cu un maner confortabil mâner pentru a fi mai ușor de controlat și de amestecare.8-setare de Viteză vă oferă cele mai exacte de control în timp ce face salsa, shake-uri, smoothie-uri, și mai mult!Oferă un rafinat gătit și experiență de amestecare și adaugă un modern-minimalist atingeți pentru bucataria ta.

Ușor de Curățat - Curățare este o briza cu său din oțel inoxidabil de amestecare a arborelui, care poate fi detașat pentru o spălare simplă.Consumă mic spațiu pe blatul de lucru, ori de câte ori te-amestec și este economie de spațiu în dulapul tău mulțumesc sale BPA-Free de Stocare de caz, care dubleaza ca o măsurare/cupa de amestecare.

Compact și Portabil - Nu mai untangling care snur rasucit ori de câte ori aveți de gând să utilizați blender.Pur și simplu încărcați blender și atunci când indicatorul luminos albastru, înseamnă că este complet încărcat și gata de utilizare.Folositi-l oriunde în casa ta sau de a aduce oriunde doriți să.

NE-Based Client Service - Cumpara cu incredere!o garanție că produsul nu prezintă defecte de material și de manoperă în condiții de utilizare normală și condiții, timp de 1 an de la data achiziției inițiale.

Nume De Brand BAIHUAN
Origine China Continentală
Nume De Brand BAIHUAN
Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu