productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Bioelectric puncte de acupunctura Masaj Mat Portabil EMS Electric de Masaj Picioare Perna Pad Picior Instrument de Masaj Cu 6 Moduri Și 9

  • 310.07lei
  • 620.19lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

1. Piciorul Acupoint Mat este ușor și pliabil, deci este foarte portabil.Puteți transporta cu ușurință la utilizare, foarte convenabil.

2. Stimulează mușchii piciorului prin micro-tehnologia actuala pentru a spori picior sangelui si ajuta la calmarea oboselii piciorului.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Picior Acupoint Mat

Culoare: Negru

Material: Plastic Polipropilenic

Dimensiune: 30*29cm/11.81*11.42 în

Specificatii: baterie reîncărcabilă modele, modele de baterii

Lista de produse:

1* Picior Acupoint Mat

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Creșterea Activității Musculare Picior】Cu micro-tehnologia actuală, Picior Acupoint Mat trece ajută la stimularea muschilor piciorului, spori picior de circulație, creșterea activității musculare picior, și de a ajuta calma oboseala piciorului.

2.【Usoare & Pliere】Bioelectric puncte de acupunctura Masaj Mat este ușor și pliabil, deci este foarte portabil.Puteți transporta cu ușurință la utilizare, foarte convenabil.

3.【Convenabil să Utilizați】Masaj Pad este convenabil de a folosi și funcționează în liniște, fără zgomot.Ai nevoie doar de a pune picioarele pe saltea pentru a începe să utilizați-l.

4.【Cadou Perfect】Picior Circulație Mat poate oferi un masaj reconfortant, care este un cadou perfect pentru bunici, parinti, iubite, iubiți, prieteni, etc.

5.【Gamă largă de Aplicații】Masaj pentru Picioare Covoare sunt foarte perfect pentru sport/fitness entuziaști, în vârstă, sedentar/permanent lucrătorii de birou, pe distanțe lungi călătorii, frecvente bicicliști, dansatori, și alpiniști.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu