productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Electric Podea, Perie Pentru Dyson V15 V11 V10 V8 V7 Modele de Aspiratoare & Servetele Faruri cu LED-uri de Bun Pentru Podea Tare

  • 300.61lei
  • 500.98lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Acest mop electric atașament pentru Dyson V7, V8, V10, V11 și V15 aspirator, design multi-funcțional, sterilizare uscată, umedă colector, epilarea cu ceară și aspirarea în unul, rezolvă tot felul de probleme de curățare dintr-o dată.

Built-in spray mop umed, de înaltă frecvență cu ultrasunete pulverizarea film pulverizează uniform pe podea umed colector de efect. (Vă rugăm să rețineți: Acest mop cap nu este un vid umed, vă rugăm să nu-l utilizați pentru a aspira apa direct).

Mop Electric cap cu LED-uri, ajuta curat sub pat sau canapea, în întuneric.Acest mop capul se rotește cu 90° în sus și în jos și 180° la stânga și la dreapta pentru a șterge spatii mici și îndepărtați murdăria de colțuri și crăpături.

Cu 2 puternic dual motors, electric mop servetele înainte și înapoi, la o viteză de rotație de 170r/min, eliminarea în mod eficient petele.Potrivit pentru gresie, marmura, pardoseli din lemn și multe alte etaje.

Material: ABS

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x perie de cap

6 x mop pânză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu