productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Promovare!4buc 2M x 1.5 mm Reglabil Imagine Agățat de Sârmă Kit-Grele cabluri din Oțel Inoxidabil ,are o capacitate de 60Lbs

  • 53.38lei
  • 79.67lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Solide din oțel inoxidabil sârmă și nichel placat cu cârlig de fier, imaginea noastră agățat de sârmă kit asigură durabilitate de lungă durată și putere de neegalat.

Imaginea noastră kit cu fir este potrivit pentru agățat-o varietate de elemente, inclusiv oglinzi, rame, lampi, panouri, și chiar coș ghiveci de flori

Noastre grele imagine umerase sunt ușor de manevrat, ceea ce face instalarea o briza pentru oricine, chiar și cei cu un minim de DIY experiență.

Cu o capacitate greutate de până la 66lbs, oglinda noastră agățat hardware oferă o fiabile și sigure agățat soluție pentru toate dvs. de grele nevoi.

Nostru frame cadru de montaj pentru agățat caracteristici reglabil cablu de oțel agățat de sistem, permițându-vă să personalizați agățat înălțime pentru a se potrivi perfect nevoilor tale.

Culoare: Argintiu

Material: otel inoxidabil

Conținutul Pachetului:

1 set x imagine agățat de sârmă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu