productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Sertar de Dulap pentru Biroul de Acasă, Lemn Sub Birou, Dulap, Fier Printer Stand cu Roți, Negru

  • 3 421.00lei
  • 4 442.87lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

REINVENTEZE spațiul de LUCRU: Această laterale dulap cu aspect contemporan poate fi puțin suplimentare ai nevoie în spațiu de birouri.Lângă Perfect pentru orice birou sau masă de lucru pentru un plus de depozitare.

De STOCARE GENEROS: Acest mic dulapul dispune de 3 sertare spatioase.Puteți trage toate dumneavoastră essentials interior, cum ar fi imprimare de hârtie, pixuri, cărți, sau chiar gustări.Sertarul de jos Reglabilă cu suporturi suspendate pentru a găzdui letter/ A4/legal fișiere de dimensiuni.Sertarele sunt pe rulment (extensie completă) alunecă.Sertare deschise complet, permițându-vă să ajungeți cu ușurință la tot conținutul, chiar și în spate.

MATERIAL de CALITATE: Birou cu dulap cu lemn Eco-friendly mistreț pentru a asigura longevitatea produsului.Este zero și rezistent la pete, pur și simplu ștergeți cu prosop umed și se va arata ca nou.

DURABIL ROLE: 5 role de rulare care se pot deplasa fără probleme pe ambele podea din lemn și covoare.Cu fața 2 blocabile rupere roți, face aprovizionare de birou odihnit pe partea de sus, ca imprimantă.Mijlocul caster previne răsturnarea când toate sertarele deschise în același timp.

DIMENSIUNE ȘI SERVICII: dimensiuni de gabarit: 18.1"W x 15.7"D x 25.6"H (inclusiv rotile).Trebuie să fie asamblate și oferă 24*7 service.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu