productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Nivelare Picioare Grele Mobilier Egalizatoare Reglabile Picior De Masă De Egalizare Cu Piulițe De Fixare Pentru Mobila,Masa, Dulapuri, Banc De Lucru

  • 98.09lei
  • 115.39lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Grele Nivelare Picioare - Acestea sunt 4 ecartament grele, din otel placat cu picioare de mobilier care vă ajută să se adapteze și la nivel de masă, dulapuri, masa de lucru, rafturi, biblioteca și mai mult.

Versatil Filetate Picioare - picioare de nivelare trebuie grele 3/8inch-16 (10 mm) diam ax, care se reglează înălțimea de 0inch la 2-1/2inch.Filare gratuit piciorul design compensează inegală/ neregulate etaje.Capac din polietilenă protejează podelele și a bloca umezeala de la obtinerea la picior.

L-în Formă de Consolă de Montare - Asigură cabinetul de încărcare este efectuată de către egalizare, Nu suruburi.Picior de nivelare a 7/16inch larg registru,permite montarea bratara cârligele de pe marginea de jos a mobilierului pentru o mai bună susținere și stabilitate.

1320LBs Greutate Suport - Fiecare nivelare picior de sprijin 330LBs, 4 picioare de sprijin total 1320LBs.Aceste grele picior de egalizare stai aproape toate grele de mobilier poate fi,fără a se preocupa de calitatea acestuia.

Hex Cheie pentru Reglare Ușoară - 5mm cheie hex este inclus pentru a permite mini ajustare pe fiecare picior, până când acestea sunt perfect nivel, la înălțimea dorită.

culoare:argint

Material:metal

dimensiune:10x75mm

Conținutul Pachetului:

4 x Picioare de Nivelare set

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tip Furnir
Origine China Continentală
Tip Furnir
Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu