productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

450Pcs Acrilice Discuri Clare Inima Breloc Spații Farmece Și pline de Culoare Ciucure brelocuri Pentru Meserii DIY Bijuterii

  • 153.01lei
  • 273.24lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

DIY Breloc set: acril breloc gol set este echipat cu 150 forma de inima acrilice gol cu gaura, 150 brelocuri și 150 ciucure pandantive.Prefectul de vinil proiecte diy artizanat și brelocuri de luare a deciziilor.

Calitate Premium: Nostru breloc spații sunt transparente, ușor și de înaltă calitate acril materiale și de a folosi un proces de tăiere, cu suprafete netede si muchii.Inelul cu chei de lanț este fabricat din aliaj de metal, care este durabil, nu este ușor deformate, ruginite sau corodate, asigurând o durată lungă de viață.Puteți DIY cu ușurință și în condiții de siguranță.

Breloc personalizat: puteți desena sau lipi autocolante pe mare-acril transparent rotund cu gloanțe oarbe, și de a folosi creativ unic brelocuri și pline de culoare breloc ciucuri de a proiecta propriile rece și semnificative lucrări.

Aplicarea pe scară largă: puteți folosi acest set pentru a face brelocuri, fermoare, rucsac-sac de etichete, decoratiuni, cadou tag-uri, pandantiv decoratiuni, suveniruri și multe alte obiecte de artizanat.Desigur, acest lucru poate fi, de asemenea, o surpriza placuta pentru familia și prietenii de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, aniversari, și de sărbători.

Folie de protectie: Toate acrilice discurile sunt acoperite cu folie de protecție pe ambele părți pentru a preveni zgârierea sau murdărire.Când sunteți gata să DIY spații , vă rugăm să scoateți film.

Caracteristici:

Ușor de transportat: atunci Când te duci afară, puteți pune cheia de lanț de pe haine, pantaloni sau rucsac.Este ușor de a găsi, nu este ușor să-și piardă, și să nu ocupe spațiu.

culoare: transparent culoare + argint + colorat

canaf pandantive culoare: culoare aleatorii, nu accepta culoarea specificată

Material: acrilic + metal + piele de căprioară

dimensiune: 38mm

Conținutul Pachetului:

150 x forma de inima acrilice gol cu gaura

150 x brelocuri

150 x ciucure pandantive

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Metale De Tip Nici unul
Origine China Continentală
Metale De Tip Nici unul
Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu