productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

1Pair 1.75-2 Inch de Pavilion de Lumină Bici Suport UTV Light Bar Suport de Montare Pentru Bombardier X3 RZR 900/1000/ XP/ Pro

  • 1 112.59lei
  • 1 854.32lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Montarea:

Se potrivesc pentru Bombardier X3 RZR 900/1000/ XP/ Pro

Caracteristici:

* Înaltă Eficiență --- 426mm/16.77" pârghie lung structură vă permite să felie uniform cu ușurință, făcându-l un instrument de economisire a timpului pentru ocupat bucatarii.Puteți tăia de lux cartofi și alte legume în loturi pentru a rezolva feliere probleme.Ondulat lama Asigurați-vă că fiecare felie de cartof este de aceeași mărime și formă pentru mai multe chiar de gătit.

* Material de înaltă Calitate --- De înaltă calitate din oțel inoxidabil lama nu este ușor de rugină.Lamele sunt ascuțite și durabil.Deschis lama instantaneu forme alimente pentru o delicat și frumos tăiate.

* Multifunctionala --- Acest ondulat cartofi prajiti cutter poți tăia diverse stiluri, felii și benzi.Val felii, val baruri, etc. poate fi tăiat pentru a satisface viziunea ta și papilele gustative.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a tăia alte legume, cum ar fi castraveți, morcovi, făcându-l un instrument versatil pentru orice bucatarie.

* Garanție de securitate --- modernizate slicer este proiectat cu siguranță pe deplin în minte, și vine cu un capac de protecție pentru a preveni accidentale tăieturi sau leziuni.Suport extins de metri de mașină face corpul mașinii mult mai stabil și nu este ușor să se rostogolească peste.

* Operare confortabila --- mânerului ergonomic adoptă un arc de cerc de design, ceea ce face ca ocupa mai aproape de palma, nici o durere, nici o alunecare, mai confortabil pentru prindere.

Caietul de sarcini:

Nume: UTV Light Bar Suport de Montare

Material: aliaj de aluminiu

Cantitate: 2 buc/set

Se potrivește: se Potrivește tuturor UTVs cu 1,75 la 2" roll baruri

Gaura de prindere diametru: 12mm/0.47 inch

Dimensiune: 11.3*5.3 cm/4.45"*2.09"

Culoare: Negru

P acking incluse:

2 * UTV Light Bar Suport de Montare

2 * Spuma De Bandă Adezivă

2 * Chei Allen

Notă :

1. Din cauza manual de măsurători și ușoare variații de culoare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm (0.4-1.18 inch) diferență pentru a se potrivi cu diferite setări de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu