productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

100g de Curățare Clay Bar Curat Spală Și Suprafață Vopsea de Întreținere Baruri Cu Spălare Și Adsorbție Pentru Masini de Autobuz Bărci Clay Bar

  • 30.07lei
  • 46.25lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Puncte:

1、Elimina Petele dificile: Prin eliminarea în mod eficient asfalt, zbor de vopsea, praf, și alte pete pe vopsea auto suprafață, acest Clay Bar face masina arata corpul de brand nou și își reface luciul original.

2、Nici o Deteriorare a Mașinii Vopsea de Culoare: Aceasta Masina Clay Bar este blând și în condiții de siguranță pentru orice culoare de vopsea auto.Se poate elimina murdăria și impuritățile fără a cauza zgârieturi sau decolorare.Aceasta vă ajută să mențină luciul și textura de vopsea auto.

3、Ecologice: Acest Clay Bar pentru Masina Detaliază poate fi folosit de mai multe ori, de economisire a costurilor și reducerea risipei.Este sigur și ecologic, deoarece nu contine niciun fel de chimicale.Puteți curăța cu ușurință cu apă după fiecare utilizare.

4、Aplicabile mai Multe Părți: Dacă este sticla, oglinda, spoiler, sau corpul, Auto Clay Bar poate elimina în mod eficient murdăria și petele de pe masina ta, făcându-l strălucitor și neted.

5、Operație Simplă: nu Ai nevoie de instrumente profesionale sau abilități de a utiliza acest Clay Bar pentru Masina.Doar framanta-l într-o formă potrivită și ștergeți ușor pata.Se va elimina murdăria, praful si murdaria din masina de suprafață cu ușurință.

Caracteristici:

Clay Bar poate elimina murdărie, praf, pete și alte impurități de pe caroserie de mașină, făcându-l să uite de brand nou.Este sigur și ecologic, și nu va cauza zgârieturi sau decolorare.Puteți utiliza cu ușurință, fără orice instrumente profesionale sau abilități.Doar uda masina, frecati clay bar, și se clătește.Bucurați-vă curat și lucios masina.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 7.5*5.3 cm/2.95*2.09 inch

Greutate: aproximativ 104g

Cum să utilizați:

1. Ține-ți mâinile uscate, deschide pachetul, scoate curățarea de noroi, si frecati-l pentru 30 de secunde.

2. Apăsați curățarea de noroi de pe suprafața obiectului și lăsați-l să stea timp de 3-5 secunde.

3. Apoi ridicați curățarea de noroi și aveți grijă să nu frecați-l la stânga și la dreapta.

Lista de produse:

Clay Bar*1

Nume De Brand Goxfaca
Greutate 104g
Origine China Continentală
Nume De Brand Goxfaca
Greutate 104g
Origine China Continentală
Nume De Brand Goxfaca
Greutate 104g
Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu